Etterlengtet opptur for Karmøy-ektepar

Etter å ha slåss mot systemet i månedsvis har Scott Hatfield fra Sandve fått en etterlengtet opptur. Den tidligere håndverkeren har fått innvilget uføretrygd etter at ryggen ble ødelagt etter mange års slit som snekker.

HAUGESUND: Ingebjørg og Scott Hatfield har vært gift i 21 år og har brukt all sin energi på å sloss mot systemet etter at Scott mistet arbeidsavklaringsstønaden sin for et halvt år siden.

Den tidligere snekkeren sliter med en dårlig rygg som gjorde det umulig for ham å fortsette i sin gamle jobb, og siden han mistet den såkalte AAP-støtten sin har han, kona Ingebjørg og de fire ungene deres måttet klare seg kun på Ingebjørgs uføretrygd. Dermed var selvsagt onsdagens beskjed om at han også er innvilget uførestønad særdeles kjærkommen.