Siste:

Leirvik. Stord
Sunnhordland

Tidenes valgkampdekning

Politikerne forbereder seg på årets valgkamp, og det gjør også de lokale mediene. I år lanserer TV Haugaland et samarbeide med lokalavisene Sunnhordland, Tysvær Bygdeblad og Karmøynytt.

HAUGESUND: Ingen kjenner politikerne bedre enn nærmeste lokalavis. Dermed kan de få mye å svare for i tv-duellene i august. Redaktørene i Sunnhordland, Tysvær Bygdeblad og Karmøynytt skal lede tre dueller hver mellom listetoppene i sine respektive kommuner. Disse kan du se hos TV Haugaland på nett eller tv, og på sunnhordland.no, tysver-bygdeblad.no,og karmoynytt.no.fra midten av august.

I tillegg blir det dueller fra Haugesund på TV Haugaland, samt at vi overfører politiske debatter fra Tysværtunet og Haugesund. Og denne gangen kommer forskjellene mellom partiene sannsynligvis til å bli mer tydelige enn på lenge, noe som fort kommer til å påvirke temperaturen i debattene.

Se også: TV Haugaland og Haugesunds Avis samarbeider om storstilt direktesending