Siste:

Tor Håkon Thomassen

Den ukjente suksessforfatteren

Hun kan måle seg med Nesbø og co når det gjelder opplag, men bøkene hun skriver er i en sjanger der folk legger mer merke til tittelen enn navnet på forfatteren. Men Kate Helen Simonsen kan trygt sies å være en suksess med over 50 bøker på merittlista.

SVEIO: Simonsen har skrevet to serier for Bladkompaniet, og har en stor leserskare over hele landet. Nylig begynte hun på en ny serie lagt til Mosterhamn på Bømlo. Og selv om det bare er første bok om Kristina og Solveig som nå er ute, vet hun allerede nå at dette blir nok en serie på et 20-talls bøker. Allerede tidlig i høst skal den tredje boka i serien Solgull være å finne i kiosker og dagligvarebutikker. 

– Jeg skriver fra tidlig morgen til seint ettermiddag sju dager i uka, smiler 50-åringen, og setter kursen mot skrivestua i hagen.

Hun ligger et godt stykke foran leserne i den nye serien, og i dag skriver hun seg gjennom et bryllup der alt kan skje.