Siste:

Tor Håkon Thomassen

97 år gamle Else danket ut ordføreren da snora skulle klippes

97 år gamle Else Nilssen var det naturlige valget da snora skulle klippes for den nye  avdelingen på sjukestova på Bokn i dag. Ikke bare for Else er den eldste boknaren, men også fordi hun er selve fru "Helse" for øyboerne.

BOKN: Else Nilssen dekket de fleste funksjonene innenfor helse- og omsorgstjenesten på Bokn etter at hun flyttet til kommunen i 1959. I dag er hun snart like gammel som «gamlehjemmet» hun bor i. Hun flyttet nemlig inn i det første sykehjemmet eller sjukestova som de liker å kalle det på Bokn, da de åpnet Boknatun. Der ble i dag åpnet en ny avdeling med sju nye omsorgsleiligheter og fire nye rom i sykehjemsdelen. Ordfører Tormod Våga gav med glede fra seg saksa og lot Else Nilssen klippe snora. 

– Else har vært «fru Helse» for alle oss på Bokn i flere generasjoner. Hun kom hjem til meg da jeg var liten, og til mine barn da de var små. 

Det ble sagt i køen av skuelystne i dag at Bokn er den beste plassen å bli gammel. De har i alle fall den desidert beste utsikten fra godstolen. Bli med inn og se.