Siste:

Se Davy og Palles straffe-disputt

Tidligere dommer Davy Wathne og FKH-stopper Fredrik Pallesen Knudsen hadde en heftig disputt i intervjusonen på Haugesund stadion etter sistnevntes takling av Veton Berisha lørdag kveld. Ikke straffe, mente "Palle", mens Davy´en syntes det var en helt korrekt avgjørelse av dommer Tom Harald Hagen.

FOTBALL: I lørdagens «FKH direkte» konfronterte vi også uheldige Alexander Stølås med at den nyopprykkede Bundesliga-klubben Union Berlin var representert på Haugesund stadion i helga. Den akillesskadde venstrebacken var allerede i «gymmen» på søndag og håper å få et kortest mulig skadeopphold.

I Sporten får vi dessuten besøk av helgens seksmålsscorer i Djerv 1919, Maid Memic og Vard-keeper Thomas Kinn. Dessuten snakker vi med TV Haugalands fotballekspert, Ferdinand Krohn Haaland om Rosenborgs angivelige 7-8 millioners bud på FKH-spissen Ibrahima Wadji.