Siste:

Tor Håkon Thomassen

Haldis blir stamgjest på den nye kafeen

Vi glemmer de fleste av oss, men det er noe vi sjelden glemmer uansett alder og diagnose. At det er godt med kake. Og det er koselig å gå på kafe.

HAUGESUND: Hver tirsdag og fredag er beboerne på demensavdelingen i fjerde etasje på Haraldsvang Omsorgssenter sannsynligvis opptatt. Da skal de nok på kafe. Og kjenner du noen som bor der, kan du være med. For her skal de ha lekekrok, tv, kaffe og kake, slik at en kan bytte stue uten å måtte gå ut.

– Her kommer jeg nok igjen, Ja, her blir vi nok stamgjester, smiler Haldis Rutz, og skryter av marsipankaka.

Nå blir Heimens kafe åpen hver tirsdag og fredag ettermiddag. En liten solskinnshistorie i en stram kommuneøkonomi. For her har de ansatte jobbet dugnad. Og hvem vet, kanskje står stamgjestene bak disken neste gang. For alle som vil bidra både med baking og servering. 

Se mer i videoen.