Siste:

Dag Olav Husås

Rullatorgeriljaens mor ble lei av elendighet

Bak de enorme solbrillene, mormors pels og den grå parykken sitter Inger Postvoll og koser seg. Hun har akkurat fått den den siste boka si, "Rullatorgerijaen" ut av trykken, og planlegger å leke seg gjennom lanseringen som Mona Amalie, en aldrende hippiehusmor ruset på mye mer enn livet.

HAUGESUND: Inger Postvoll har skrevet barnebøker, og når hun først bestemmer seg for å skrive en voksenbok tar hun det helt ut og går opp en generasjon. Stikkord humor og spenning.

– Da jeg studerte nordisk ble jeg helt matt av alt jeg måtte lese om drap, incest og overgrep. Jeg dro til bokhandleren og spurte, hva har du av humor? Dama bak disken kom med fire bøker! Bare fire av alle bøkene i butikken. Så jeg bestemte meg for å legge vekt på humor i boka.

Se mer i videoen.