Siste:

Dag Olav Husås

Daniel gikk ned 35 kilo. Nå gjenstår den tyngste jobben,- å bli fornøyd med seg selv

For ett år siden var Daniel Frøyland (22) godt over 100 kilo. Det påvirket både humøret og selvtilliten. I dag er han 35 kilo lettere, trener regelmessig og spiser sunt. Nå jobber han med å bli fornøyd med sitt eget speilbilde.

HAUGESUND: Det er ikke så ofte gutter snakker om kroppspress. Eller om det å være fornøyd med seg selv, være glad i seg selv. Daniel tenker at ved å åpne seg og sette ord på følelsen av å ikke være tynn nok, kan han motivere andre unge som sliter med overvekt og dårlig selvtillit. Samt inspirere til å ta tak i trening og kosthold. Det var nemlig ikke så vanskelig som han hadde trodd. 

– De 24 ukene med Biggest Winner gikk overraskende lett.

Møt den åpenhjertige 22-åringen i videoen.