Siste:

Karen Hesseberg

– Jeg gikk for Leonard Cohen før jeg rakk å tenke begrensninger

Gruppa Rags & feathers er ikke verdenskjent. Ikke nasjonalt kjent heller. Ennå. Men de har kanskje det som skal til for å bli det. For kombinerer du musikalitet, lidenskap og et mot som får en til å ringe Leonard Cohens agent for å be om et samarbeid, er du langt på veg.

Det hele begynte med et spørsmål fra ei venninne:

– Hvis du kunne samarbeide musikalsk med hvem som helst i hele verden, hvem ville du velge da?

– Jeg rakk ikke å tenke begrensninger, jeg sa Leonard Cohen. Så fikk jeg frysninger over hele kroppen, og visste jeg hadde funnet mitt livs misjon, sier Rønnaug Tingelstad.

Men Rønnaug, tvillingsøster Kjersti Tingelstad og Oddbjørn Austevik rakk aldri å synge med Cohen, før han døde. Men 25. mai slipper de sin hyllest til ikonet med debutalbumet «Sleepy Golden Storm». 

Samme dag har de prerelease og minikonsert på Shabby, før slippfesten på Holmen Brygge i Skudeneshavn om kvelden. Og 8. juni er de å høre på Café René. Men denne helga kan du høre dem på TV Haugaland. Få med deg historien bak albumet og hør deres tolkning av «Bird on a wire» i videoen.