Siste:

Jarl Vidar Meling

17. mai kan du rusle gjennom den nye parken

Det er delte meninger om parkeringsplasser som blir til parker, men denne biloppstillingsplassen er det kanskje ikke så mange som savner, nå når en ser resultatet. Her hadde antagelig arkitekt David Sandved likt å sitte og betrakte signalbygget sitt fra 1967.

HAUGESUND: Den nye parken ved folkebiblioteket kler bygget som hånd i hanske. Her skal en kunne sitte og lese boka en akkurat har lånt, mens ungene leker i de grønne tunnelene bak.

Riksantikvaren, som fulgte planene for parkeringstomta med argusøye, hadde omtrent ingenting å pirke på da tegningene for parken kom på bordet. Byantikvar Trygve Eriksen jr er godt fornøyd med parken, nå når den straks er ferdig, 

– Dette kommer til å bli veldig bra.

Allerede 17. mai kan folk gå snarvegen gjennom parken fra Ludolf Eides plass og ned i sentrum.