Siste:

Jarl Vidar Meling

I dag kan et menneske dø på grunn av tankeløshet

I dag eller i morgen dør det et menneske som sannsynligvis hadde et langt liv foran seg. Eller det blir påført livsvarige skader. Det er i praksis det ulykkestallene betyr. – Når du setter deg inn i en bil, legger du livet i hendene på den som kjører, sa Lars Nervik i Haugesund Røde Kors til russen i dag.

HAUGESUND: Øvelsen med russen som publikum ble en sterk og tankevekkende opplevelse. Men egentlig kunne vi stått der og sett på alle sammen. For veldig mange av oss har svart kjapt på en tekstmelding mens vi kjører. Det kan være det siste vi gjør.

– Ett tiendels sekund kan endre alt, sier Nervik.

Og sjelden tenker vi på hvor mye som skal klaffe i redningsarbeidet. 

Se mer fra trafikkulykken som ble arrangert for russen i dag.