Siste:

Tor Håkon Thomassen

Ronny gikk ned 45 kilo og avlyste slankeoperasjonen. Nå blir jobben hans å trene andre

For få år siden var det få, om noen, som hadde trodd at Ronny Haugsnes en gang kunne jobbe som instruktør på et treningssenter. Men nå er initiativtakeren til Biggest Winner klar for jobb på Trimeriet.

HAUGESUND: I 2012 veide Ronny Alexander Haugsnes over 150 kilo, og klarte knapt å bevege seg uten smerter. Slankeoperasjon så ut til å være den eneste løsningen for helsas skyld. Men det ble aldri noen slankeoperasjon. 2019- utgaven har han kjempet seg til selv, gram for gram.

– Jeg er ennå 50% ufør på grunn av svimmelhet og kroniske muskelsmerter. Hadde jeg ikke gått ned i vekt, hadde jeg nok vært 100% ufør.

Nå kan han være en aktiv pappa på hjemmebane, og snart begynner han i ny jobb på Trimeriet. For det er ikke alle som har den solide realkompetansen som Ronny har opparbeidet seg i kampen mot kiloer og for kondis. 

Se mer i videoen.