Siste:

Se helgens livlige Frokost TV-panel

Forfatter og forsikringsselger Kenneth Sandhåland, fotograf og kordirigent Karina Lange og byggtapetsermester Marina Nordahl utgjør helgens nyhetspanel i Frokost TV. Den humørfylte trioen hadde aldri truffet hverandre tidligere men fant virkelig tonen på Grunderloftet i Haugesund.

FROKOST TV: – Jeg må være ærlig å innrømme at jeg aldri hadde sett Frokost TV på TV Haugaland før jeg overvar forrige helgs sending med Erik Lea, Gunn Haaland og Arne Torget. Det var veldig gøy å se, derfor takket jeg ja med én gang jeg ble invitert, smiler Karina Lange.

PS: Dette er første del av nyhetspanelet i helgens Frokost TV. Her diskuterer den lystige trioen blant annet omkjøringsveien på sør-Karmøy, elgen som ble sett i Haugesund forrige helg og en kjent og kjær butikk som nå sannsynligvis skifter eiere…