Siste:

Thomas Sjøen

Håkon skulle bare prøve ecstasy en gang. Han overlevde ikke

Såkalt ufarlig narkotika dreper. I dag startet Bry deg-russ sin årlige kampanje med et møte med russen på Skeisvang. Foreldrene som mistet sønnen sin i en overdose setter et tankevekkende utropstegn bak budskapet om å si nei til narkotika.

HAUGESUND: Det er lett å tro at russ ikke drar det særlig lenger enn alkohol på festene. Men holdningen til hasj er i ferd med å endre seg blant de unge, og narkotikapolitiet satser bredt for å nå russen og forebygge misbruk. I år har de med seg ekteparet Mona og Arne Bratland, som  mistet sønnen sin Håkon (21) i en overdose for drøyt ett år siden. Han døde etter å ha prøvd såkalt ufarlig narkotika. Han skulle bare prøve en dose MDMA eller partydopet ecstasy som enkelte kaller ufarlig.

Møt dem i videoen over.