Siste:

Jarl Vidar Meling

Hårfint ute ved sist valg. Denne gangen klaffet alt

Ved valget i 2017 var ikke marginene på Geir Toskedals side, og stortingsplassen røyk under fintellingen på kvelden. Men denne uka fikk han telefon fra Hareide. Han rakk flyet, men ikke frisøren.

KARMØY: Geir Toskedal rakk ikke å klippe seg før han satte seg på første fly til Oslo tirsdag morgen. Og det til tross for at han stilte på Slottsbakken for å hilse på den nye regjeringen. For med Olaug Bollestad som landbruksminister for KrF, har vara Toskedal fått plass på Rogalandsbenken igjen de neste 2,5 årene, – om regjeringen består.

Nå venter hybelliv og komiteliv for 64-åringen. Og nå når luggen er frisert, tar det ikke lang tid før det praktiske på tinget er på plass. Politikken mener han tross en turbulent KrF-høst er på plass.