Siste:

Jarl Vidar Meling

– Jeg er litt lei av ham, men folk vil ha ham

Steinar Albrigtsen er tilbake etter kreftoperasjonen. Sammen med kona Monika og Torolf Nordbø satser de på å servere noe som kan trigge de fleste følelser. Han Innante har også sjarmert seg med i forestillingen.

HAUGESUND: Det er Torolf Nordbø som synes Han Innante i blant kan bli en håndfull og vel så det, men nå er Brakkvald Tolvstøkkje blitt en så stor del av scenelivet hans, at han snaut nok kan gå i dusjen uten den gamle ungkaren. Så derfor er han med på lasset til Haugesund og Festiviteten førstkommende fredag,

Steinar Albrigtsen har da sin første sceneopptreden på en stund.

– Dette blir den første  gangen jeg står på en scene  etter lang tids sykdom, og det å spille for snille rogalendinger er den beste rehabiliteringa  jeg kan få.