Siste:

Snart premiere på nytt sportskonsept på TV Haugaland

I begynnelsen av februar starter TV Haugalands nye sportssatsing med arbeidstittelen "Idrettsglede". Det eneste du trenger å gjøre for at din klubb skal komme på TV er å ta fram mobilen og filme fra en kamp, et stevne eller en trening.

SPORT: – Dette har jeg veldig lyst til å være med på, smiler Marthe Knutsen fra Tysvær Vektløfterklubb.

I tillegg til å være aktiv vektløfter liker hun også å filme. Dermed tyder alt på at den aktive vektløfterklubben i Tysvær kommer til å bli profilert i TV Haugalands nye sportskonsept.

Sendingene vil gå på onsdagene fra februar av. I hver sending vil vi vise levende bilder fra idrettslag/klubber som sender inn ti-tolv minutters grovredigert videomateriale. Videoklippene trenger bare å være stødig filmede bilder fra klubbens aktiviteter og sendes til [email protected] via f. eks. Wetransfer.com eller Filemail.com.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på [email protected] hvis du har spørsmål!