Siste:

Jarl Vidar Meling/TV Haugaland

– Vi er like stolte!

I år gir Haugesund kommune idrettsprisen til en karmøybu. Prestasjonene hans under Paralympics i Sør-Korea i fjor er noe alle haugalendinger kan være stolte av.

HAUGESUND: Jesper Saltvik Pedersen fra Åkra får Haugesund kommunes idrettspris for sine prestasjoner i 2018. Høydepunktene i sesongen kom under Paralympics i Sør-Korea, hvor Jesper tok gull i storslalåm og bronse i superkombinasjonen.

– Plogen er jo Haugesunds skiklubb, og vi er jo like stolte av Jesper, selv om han er fra Karmøy, sa ordfører Arne-Christian Mohn under overrekkelsen fredag.

Saltvik Pedersen skulle egentlig få idrettsprisen under ordførerens nyttårsmottakelse i Festiviteten i morgen, men da må han være til stede på Idrettsgallaen i Stavanger. Han er nemlig nominert til årets mannlige para-utøver. Idrettssjefen i Haugesund har tro på at han hanker inn også denne prisen. 

– Kan det bli bedre, spør Kjetil Lande retorisk.