Siste:

Hvem blir Eirik Hornelands etterfølger?

Rosenborg har fått ja fra mannen de ønsker som ny hovedtrener. Alt tyder på at det dreier seg om FKH-trener Eirik Horneland. Hvis 43-åringen blir trener på Lerkendal blir Eirik Opedal og Jostein Grindhaugs juleferie kraftig amputert. TV Haugalands fotballeksperter ser på hvem som kan være aktuelle etterfølgere hvis Horneland gjør trønder av seg.

FOTBALL: – Eirik Horneland blir hovedtrener i Rosenborg. Noe annet hadde han aldri vært interessert i, sier Ferdinand Krohn Haaland.

Djerv 1919-treneren troer at Karl Oskar Emberland fort kan bli med på lasset som assistenttrener.

Her er for øvrig panelpraten som fant sted på FK Haugesunds julelunsj torsdag i forrige uke. Da var klubben tydelig på at Eirik Horneland skulle lede FK Haugesund ut i Europa kommende sesong. Nå må FK Haugesund ut på en intens trenerjakt i stedet.