Siste:

Dette er filmene som vises på Edda i romjulen

HAUGESUND: I år holder Edda kino åpent for første gang på første juledag og vil i den anledning ha samme åpningstid som resten av romjulen.

I dag sendte kinoen ut en oversikt over hva som venter publikum på kinolerretet neste uke. Her er oversikten:

Sonja er historien om norske Sonja Henie, tidenes største kunstløper og Hollywood stjerne! Vi følger historien hennes fra å skøyteløper i OL til Hollywood stjerne og alt det medbringer av opp og nedturer.

Aquaman byr på superhelt action med Jason Momoa i hoderollen. Han spiller Arthur Curry som er halvt menneske og halvt havmann og tar oss med til den visuelt fantastiske undervannsverdenen Atlantis, de syv hav.

Mary Poppins Vender Tilbake får deg til å sitte å nynne og synge med i de fengende nye sangene. Mary Poppins Vender Tilbake er et herlig gjensyn med vår alles kjære Mary Poppins og Emily Blunt gjør en flott karakter.

 Troll – Kongens Hale er en norsk animasjonsfilm om den unge trollprinsen Trym som må forlate trolldalen Ervod for å redde sin far, Kong Grom som er blitt forvandlet til stein og har mistet halen sin. Dette er en barnefilm med et høyt tempo, fine farger, god musikk og en spennende historie.

 Kapernaum fikk Publikumsprisen under Filmfestivalen i Haugesund og er en gripende historie om den 12 år gamle gutten Zain. Zain saksøker sine egne foreldre for å ha satt han til verden, og det er nettopp begrunnelsen av dette vi får være vitne til.