– Pappa slo meg med beltet om kveldene

Beate Karin Skjørestad (53) husker nøyaktig hvordan hun prøvde å komme seg unna belteslagene fra sin rusede far. Hun har også klart å vri seg unna rusens klør etter å ha debutert med rusmidler som tiåring.

ÅKRA: Den sterke historien ble fortalt under veldedighetsaftenen i Blå Kors sine lokaler på Åkra onsdag kveld. Med seg i sofaen har hun Trond Håkonsen (67) som også har reist seg etter å ha ruset bort store deler av livet sitt.

Halvor Hansen ga seg som daglig leder i Karmsund ABR-senter på sin 70-årsdag i februar. I intervjuet innrømmer han at han ikke har greid å trappe ned innsatsen sin for de rusavhengige i det hele tatt.

PS: Etter intervjuet med Karmsund ABR-trioen får du høre den flotte avslutningen under arrangementet på vest-Karmøy. Alle artistene framfører gospelklassikeren «Go tell it on the mountain».