Siste:

SLUTT: FKH – Start 3-1

FKH sendte Start ned i OBOS-ligaen.

Det ender 3-1 og Start er klar for OBOS-ligaen. Ibrahima Wadji og David Akintola ble tungen på vektskålen for FKH, som avsluttet sesongen med å ta poengrekord.

Slutt!

90. min: Fire minutter legges til. Start kommer til å måtte ta den tunge turen ned en divisjon.

84. min: Like etter får også Ibrahima Kone sjansen alene med keeper, men 19-åringen bommer. Har slitt med å finne nettmaskene i år, maliseren.

82. min: Ibrahima Wadji nære sitt hat-trick når Start tømmer seg bakover. River seg forbi sin oppasser på en gyllen kontring, men Jonas Deumeland redder.

80. min: David Akintola går av banen, trolig for siste gang, til trampeklapp. Inn kommer Tobias Svendsen.

77. min: 3-1! Ibrahima Wadji gjør det igjen, og nå er Start i kjempetrøbbel!

70. min: Og nå er Start på direkte nedrykk, noe de også var på 1-1. Start er i trøbbel nå!

68. min: 2-1! Ibrahima Wadji gjør alt på egen hånd, forserer noen spillere og banker inn ledermålet! Den mannen må FKH gjøre alt for å beholde!

66. min: Det skytes i tverrliggeren på det følgende frisparket! Kevin Kabran er det som nesten sender Start i føringen igjen.

63. min: Helge Sandvik lager et frispark rett utenfor 16-meteren. Får det gule, selv om Start-tilhengerne roper på rødt.

60. min: 1-1! Kristoffer Haraldseid slår en god corner og det blir klabb og babb i feltet. Til slutt får David Akintola, som etter alle solemerker spiller sin siste kamp for FKH i kveld, pirket inn utligningen. Nigerianeren er oppe i ni Eliteserie-mål nå. Klarer han ti?

59. min: Corner til FKH.

58. min: FKH gjør et nytt bytte. Ibrahima Kone inn for Torbjørn Kallevåg. Christian Grindheim ned sentralt, mens Joakim skyves ut på venstrekant.

55. min: Adeleke Akinyemi ligger nede nå for Start. Hjemmepublikummet piper.

48. min: Ben Karamoko har måttet forlate banen med en hamstringskade og blitt erstattet av Bruno Leite, som går inn på den sentrale midtbanen. Sondre Tronstad, muligens den laveste på banen, er faktisk midtstopper nå.

46. min: 2. omgang er i gang. FKH må løfte seg mange hakk for å få et resultat her, og med det kanskje ta poengrekorden, som lyder på 51 poeng. Akkurat nå har FKH 50 poeng.

2. omgang

Start leder halvveis etter en tidlig scoring av Adeleke Akinyemi. FKH har ikke gitt de fremmøtte mye å begeistre seg for så langt, selv om de hadde en ball i nettet etter halvtimen ved Ibrahima Wadji

Pause!

45. min: Stor FKH-mulighet rett før pause ved Ibrahima Wadji. Corner til vertene.

45. min: Gult kort til målscorer Adeleke Akinyemi.

45. min: Tre minutter legges til i 1. omgang.

41. min: Helge Sandvik fint ute å avverger etter at FKH får et skummelt brudd imot.

37. min: FKH har mye ball for øyeblikket, men klarer ikke å skape noe. Start komfortable.

33. min: Starts Adnan Hadzic’ får se kampens første gule kort.

30. min: FKH scorer, men det avblåses for offside. Fint samarbeid mellom Ibrahima Wadji og Christian Grindheim i forkant.

27. min: Christian Grindheim kommer til en god skuddmulighet, men Jonas Deumeland får fistet til corner.

23. min: Eirik Wichne skyter over for Start.

20. min: Christian Grindheim snapper opp et farlig Start-brudd, men skusler deretter bort en potensiell mulighet.

13. min: Koker godt i bortesvingen nå. Pr. nå er Start på trygg grunn, mens Strømsgodset er på kvalikplass.

11. min: Så tar Start ledelsen! En lang ball slås i bakrom, og verken Kristoffer Haraldseid eller Fredrik Pallesen Knudsen makter å avverge. Da havner Adeleke Akinyemi alene med Helge Sandvik, og nigerianeren er sikker som banken og triller inn 0-1 mellom beina på Helge Sandvik. 

8. min: Rolig start på kampen. FKH har hatt mest ball.

1. min: Siste serierunde er i gang.

1. omgang

Annet enn en poengrekord har FKH svært lite å spille for i kveld, da 4. plass allerede er sikret og medalje er ute av bildet. Noe å spille for har imidlertid motstander Start, som kjemper en iherdig kamp mot å unngå nedrykk.

Laget fra Kristiansand ligger på kvalikplass før siste serierunde, og må fort vinne på Haugesund stadion for å spille i Eliteserien også i 2019.

LES OGSÅ: Her er årets siste FKH-ellever

Start må klare seg uten suspenderte Damian Lowe og Erlend Segberg, mens langtidsskadde Espen Børufsen heller ikke er med. For FKH har Vegard Skjerve allerede spilt sin siste kamp og legger opp etter sesongen.

Den store «snakkisen» er imidlertid Per Kristian Bråtveit og Kristoffer Veldes disiplinærstraffer. Ingen er med i kveld, og Helge Sandvik erstatter førstnevnte i mål.

FKH (4-4-1-1): Helge Sandvik – Kristoffer Haraldseid, Fredrik Pallesen Knudsen, Ben Karamoko, Alexander Stølås – David Akintola, Sondre Tronstad, Joakim Våge Nilsen, Torbjørn Kallevåg – Christian Grindheim – Ibrahima Wadji.

Innbyttere: Herman Børreson Fossdal, Marko Cosic, Izuchukwu Anthony, Anthony Ikedi, Tobias Svendsen, Bruno Leite, Ibrahima Kone.

Start (3-4-3): Jonas Deumeland – Simon Larsen, Henrik Robstad, Espen Berger – Eirik Wichne, Niklas Sandberg, Adnan Hadzic, Kasper Skaanes – Herolind Shala, Adeleke Akinyemi, Kevin Kabran.

Innbyttere: Håkon Opdal, Elliot Käck, Afeez Aremu, Tobias Christensen, Isaac Twum, Aron Sigurdarson, Mathias Bringaker.

PS! Like etter kampslutt (ca. kl. 19.50) går vi direkte både på TV Haugaland og tvh.no, hvor det vil bli gjort trener- og spillerintervjuer, servert børs og mye mer. Ferdinand Krohn Haaland og Øyvind Larsen er eksperter, mens Vegard Skjerve, som legger opp etter denne sesongen, også stikker innom.