Siste:

INNE PÅ LAGET: Sondre Tronstad sonet karantene forrige kamp. (Foto: Arne Kristian Stave Ytreland)
INNE PÅ LAGET: Sondre Tronstad sonet karantene forrige kamp. (Foto: Arne Kristian Stave Ytreland)

Tre FKH-endringer – se hvilke spillere som kan sikre topp fire-plassering

Per Kristian Bråtveit er tilbake i mål for FKH, mens midtbaneterrier starter etter å ha sonet karantene sist helg. Ibrahima Kone er også inne på laget.

FOTBALL: Etter å ha gjort sine saker bra mot Strømsgodset og Odd som sisteskanse, fikk Helge Sandvik igjen sjansen mot Sarpsborg 08, til tross for at Per Kristian Bråtveit var tilbake i troppen. Nå er sistnevnte tilbake i FKH-buret, etter en uheldig Sandvik-kamp mot Europa League-laget fra Østfold.

Ellers gjør trener Eirik Horneland to endringer på laget mot Ranheim. Sondre Tronstad, som sonet karantene for fire gule kort sist kamp, er inne på laget og starter på den sentrale midtbanen sammen med Christian Grindheim. Med verken Bruno Leite eller Torbjørn Kallevåg, som startet mot Sarpsborg 08, i startelleveren, skyves Joakim Våge Nilsen derfor ut på venstrekant. På motsatt side starter ventelig toppscorer David Akintola.

På topp får Ibrahima Kone sjansen, hvor formspilleren Ibrahima Wadji blir maliserens spissmakker.

Forrige helgs tap gjorde at FKH gjorde det vanskeligere for seg i medaljekampen, men Eirik Hornelands mannskap har alt å spille for i kveldens kamp mot overraskelseslaget Ranheim, og vil med seier i kveld sikre minst 4. plass i Eliteserien.

Med tre seriekamper igjen, ligger FKH tre poeng bak Molde (sistnevnte 11 plussmål bedre) på bronseplass, men lagene møtes i nest siste serierunde, hvor mye kan avgjøres. I kveld møter laget fra Møre og Romsdal Tromsø borte, mens de avslutter borte mot tabelljumbo Sandefjord.

FKH spiller siste seriekamp hjemme mot nedrykkstruede Start. Den kampen spilles 24. november.

FKH (4-4-1-1): Per Kristian Bråtveit – Kristoffer Haraldseid, Fredrik Pallesen Knudsen, Ben Karamoko, Alexander Stølås – David Akintola, Sondre Tronstad, Christian Grindheim, Joakim Våge Nilsen – Ibrahima Wadji – Ibrahima Kone.

Innbyttere: Helge Sandvik, Marko Cosic, Bruno Leite, Anthony Ikedi, Torbjørn Kallevåg, Tobias Svendsen, Kristoffer Velde.

Ranheim (4-3-3): Even Barli – Aslak Witry, Daniel Kvande, Ivar Furu, Aleksander Foosnæs – Mads Reginiussen, Eirik Valla Dønnem, Kristoffer Løkberg – Ola Solbakken, Andreas Helmersen, Erik Tønne.

Innbyttere: Magnus Lenes, Karl Morten Eek, Øyvind Storflor, Joachim Olufsen, Mats Lillebo, Sondre Sørløkk.

PS! Like etter kampslutt (ca. kl. 19.50) går vi direkte både på TV Haugaland og tvh.no, hvor det vil bli gjort trener- og spillerintervjuer, servert børs og mye mer. Randi Kvaløy og Nils Halvor Berge, styremedlem i FKH, er eksperter.