Siste:

Her går det i svart for Alf Inge

Det er ingen kjære mor i Brasiliansk jiu-jitsu. Det fikk Alf Inge Mestre erfare under lørdagens direktesendte "Herjer Open" på Raglamyr. Den 130 kilo tunge utøveren fra Oslo Frontline ble "kvalt ut" av motstanderen sin på tampen av kampen.

KAMPSPORT: I Brasiliansk jiu-jitsu er det ikke en uvanlig teknikk å gå for et kvelertak på motstanderen slik at man sperrer for blodgjennomstrømmingen til hodet. Resultatet er ofte noen få sekunders besvimelse som fører til at kampen er over.

– Dette er første gang jeg har blitt kvalt i kamp. Kan absolutt anbefales, ler Alf Inge Mestre.

Den røslige karen som er oppvokst på Bjoa tok tapet med godt humør og skrøt uhemmet av «Herjer Open» som lørdag ble avholdt i Haugesund for andre gang.

PS: I videoen over kan du se noen høydepunkter fra mesterskapet inkludert Alf Inge Mestres kamp på matta. Det hele starter ca. åtte minutter ut i opptaket.