Ingrid (t.v.), Atle, Nina og Ola ringte lørdag kveld Supertrekning-millionærene.
Ingrid (t.v.), Atle, Nina og Ola ringte lørdag kveld Supertrekning-millionærene.

32 personer ble millionærer lørdag kveld – en av dem en dame i 60-årene fra Suldal

NORSK TIPPING: Lørdag kveld fikk 32 personer telefon fra Hamar og gleden av å vinne 1 million kroner under supertrekning i Lotto.

Det var to vinnere fra Rogaland, og en av disse var en kvinne fra Suldal. Hun satt på hytta si da det ringte fra Hamar.

– Helt utrolig! Nå fikk jeg hjertebank her, sa damen i 60-årene på telefonen.

Norsk Tipping skriver på sine nettsider at hun ikke aner hva premien skal gå til.

– Nei, det må nok synke litt inn først. Men dette var utrolig gøy, sa hun til Norsk tipping.

Vinnerkupongen leverte hun hos Extra Ølen i Vindafjord 4. juli.

Supertrekning-vinnerne som alle vinner én million kroner hver er trukket tilfeldig ut blant alle leverte Lotto-rekker siden forrige Supertrekning 23. juni. I tillegg tok to andelsbanker hver sin bit av kaken. En handelsbank består av ti personer som vinner 100.000 kroner hver, opplyser Norsk tipping.

Rogaland på fjerdeplass

Supertrekning i Lotto skjer fire ganger i året, og da er det mange som får seg en solid million-overraskelse. Noen har glemt at de er med i trekningen. «Jeg har jo ikke spilt denne uka», kan flere si. Men har man spilt Lotto én eller flere ganger siden 23. juni, er man altså med. Det kan være at flere stusser over dette, men da er det vår jobb å forklare. Og det gjør vi gjerne, dette er jo bare moro, sier Roterud Mathisen – og minner om at hvis en spiller Lotto nå, er man allerede med i neste Supertrekning lørdag 22. desember, står det på nettsiden til Norsk tipping.

Rogaland er på fjerdeplass over flest Lotto-millionærer i landet. Det har til nå vært 437 Lotto-vinnere i Rogaland, hvor toppremien har vært 17 130 810 kroner. De fleste vinnerne har vært fra Stavanger kommune.