Siste:

Killingøy. Foto: Birger Hovland.
Killingøy. Foto: Birger Hovland.

Bygger ny lagerhall til Equinor på Killingøy

Karmsund Havn og Equinor er enige om oppsetting av en ny, isolert lagerhall på Killingøy offshore & subseabase.

NÆRINGSLIV: Hallen skal ferdigstilles i 2019 og vil være på 2.400m2. Den skal leies av Equinor på en langsiktig avtale.

Det kommer frem i en pressemelding mandag.

– Dette er en betydelig kontrakt for Karmsund Havn som bekrefter vår ledende posisjon innen baseinfrastruktur til offshore og subseanæringen. Vi har de siste årene drevet en omfattende forbedringsagenda for basen på Kilingøy, både med hensyn til helse, miljø, sikkerhet og effektivitet, noe som har forsterket basens attraktivitet ytterligere. Vi har derfor et godt grunnlag for å gjennomføre dette prosjektet og vi er stolte over at Equinor velger å utvide sin virksomhet på Killingøy, sier Havnedirektør i Karmsund Havn, Tore Gautesen i en pressemelding.