Kvinnens tilstand er stabil

En mann i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter at en kvinne i 40-årene ble knivstukket i en privat bolig i Valevåg fredag kveld.

SVEIO: Kvinnen i 40-årene ble fraktet til Stord sykehus etter knivstikkingen hvor hun ble operert for livstruende skader.

– Hennes tilstand er nå stabil og hun ligger nå til observasjon på sykehuset. Kvinnen vil bli forsøkt avhørt når hennes tilstand tillater det, skriver Per politiadvokat/jourhavende jurist, Terje Brundtland, i en pressemelding.

Ifølge NRK ble kvinnen knivstukket i magen.

Politiet fikk melding om hendelsen 22.56 fredag kveld.

– Opplysninger som politiet foreløpig sitter på tilsier at det skal være en relasjon mellom siktede og kvinnen. Den videre etterforskningen vil søke å avklare relasjonen mellom dem, skriver Brundtland videre.