Illustrasjonsbilde fra Sandnes.
Illustrasjonsbilde fra Sandnes.

123 og Statoil Automat blir Circle K

ROGALAND: Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Rogaland.

Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat. Ett år etter det store merkeskiftet, der 345 servicestasjoner og truckautomater ble merket om fra Statoil til Circle K på 316 dager, er turen nå kommer til automatstasjonene 123 og Statoil Automat, står det i en pressemelding til Hnytt.

– I et land der mange små bensinstasjoner strever med lønnsomheten, er automatstasjoner et viktig tilskudd for å tilby drivstoff langs norske veier, spesielt i distriktene. Dette merkevareskiftet innebærer en etterlengtet oppgradering av en viktig del av Circle K-nettverket. Vi skal fortsatt tilby kundene det største og mest tilgjengelige nettverket av bensinstasjoner i Norge, sier Trond Arne Kiste, Senior Business Manager of sjef for automatene i Circle K Norge.

Drivstoffpumpene blir merket med «miles», samme varemerke som i dag er på drivstoffet til Circle Ks betjente servicestasjoner. Både pumper, pumpetak, flaggstenger og mast blir oppgradert og får ny logo og nye farger.

I distriktet vil følgende automater merkes om: 

1-2-3 AKSDAL

1-2-3 KARMSUNDGATA

1-2-3 KOPERVIK

1-2-3 SPANNAVEIEN