030718 PRESS RELEASE - DEEPOCEAN CONTRACT EQUINOR TROLL PHASE 3 reduced

Betydelig kontrakt til DeepOcean: Vi er svært stolte av tilliten Equinor viser

HAUGESUND: Equinor har i dag delt ut kontrakter for 750 millioner kroner, og en betydelig del av tildelingen tilfaller DeepOcean.

Selskapet opplyser i en pressemelding tirsdag at tildelingen inneholder prosjektledelse, ingeniørtjenester, innkjøp, fabrikasjon og offshore installasjonsaktiviteter.

Offshore arbeidet omfatter installasjon av to integrerte brønnrammestrukturer og manifolder, to fundamentstrukturer og PLEMer, installasjon av spooler, legging av MEG-linje og umbilical, oppkobling og igangkjøring.

Prosjektet teamet vil jobbe ut fra DeepOceans kontorer i Haugesund og Stavanger. Offshore operasjonene vil bli utført i 2019, 2020 og 2021, heter det i pressemeldingen.

– DeepOcean jobber hardt for å utvikle innovative og kostnadseffektive måter å utføre subsea konstruksjonsprosjekter på. Troll Fase 3 er en perfekt match for DeepOcean som selskap og til vår moderne flåte av subsea konstruksjonsskip. Dette har vært et target prosjekt for oss, og vi er svært stolte av tilliten Equinor viser ved å tildele oss jobben. DeepOcean ser frem til å samarbeide med Equinor og utføre dette prosjektet på en profesjonell og sikker måte, sie rDeepOceans kommersielle direktør for Subsea Services, Rolf Ivar Sørdal.