Skjermbilde-2016-11-08-kl.-11.12.43-1 2

Gigantsuksess med reklamefilm – har 44 millioner visninger på Facebook

NÆRINGSLIV: Tidligere programleder, Øyvind Fjeldheim og hans makker Reinert «Ray Kay» Olsen nyter stor suksess som reklameprodusenter.

Så langt har over 44 millioner sett Facebook-videoen der Tippeliga-spillerne tror de skal underholde DNBs assistent i noen minutter, før de oppdager at de har med verdensmester i triksing å gjøre, skriver nettstedet kampanje.com. 

– Norgesrekord

Det er den engelsktekstede versjonen som har desidert flest visninger. Tar man med alle versjonene som er lagt ut, har visningene altså passert 44 millioner.

– Dette er norgesrekord i viral reklamefilm! Vi har sjekket andre kampanjer som har gått viralt, og denne filmen slår alle andre tidligere virale kampanjer, sier Reinert «Ray Kay» Olsen i West Avenue Creative, til avisen.

– Tatt på senga

Den profilerte duoen fra Haugesund legger ikkw skjul på at de er overrasket over suksessen.

– Det er fotball-VM og kvinner i fotball er aktuelt, men det tok oss litt på senga at den ble så stor. Vi puttet 3.000 kroner på spredningen av den engelske versjonen, og neste morgen hadde den 1,2 millioner visninger. Det er rett og slett en film som engasjerer veldig, sier Fjeldheim til kampanje.com.