image3

Lokale spillere inntok sørlandet

FOTBALLCUP: Denne uka deltar spillere fra klubber som Kolnes, Haugar, Sveio, Kopervik, vard og Vedavågen på fotballcup på sørlandet.

Sørcup er en av landets største fotballturneringer og samler rundt 6.000 spillere i alderen 7 til 19 år. Kampene foregår i Kristiansand, Vågsbygd og Vennesla.

– Sørlandet har jo vist seg fra sin beste side i helgen, med temperaturer opp mot 27 grader. Alle våre lokale lag har lagt ned en enorm innsats i varmen, og flere lag har kommet langt i sluttspillet, sier Roald Alsaker fra SK Vedavåg. 

Han forteller at spillerne storkoser seg både på og utenfor banen.

– På fritiden har lagene hatt mulighet å boltre seg med cupshow, discotek, badeland og dyrepark. Gutter 13 år fra Vea, kan melde om en veldig vellykket cup der både det sportslige og sosiale har stått i sentrum, sier Alsaker. 

Se bildeserie øverst i saken.