Foto: Lene Merkesvik
Foto: Lene Merkesvik

Danset brudevals på kjøpesenteret – se video

HUSNES: De som er på Husnes i dag kan fort bli uanede gjester i det som kan bli årets mest spesielle bryllup.

I desember i fjor søkte senterleder ved Husnes storsenter, Geir Jacobsen, etter par som ønsket å gifte seg i senteret. 52 par meldte seg, men valget falt tilslutt ned på Åse Rebekka Hansen og Tore Lyngnes. Datoen var allerede satt til St. Hans klokken 13.

Det skal for første gang i norgeshistorien holdes en vielse inne på et kjøpesenter i åpningstiden, og med alle kundene som gjester. Dagens vielsen blir foretatt av ordfører Peder Sjo Slettebø, mens presten i Uskedalen Lina Haaland skal synge og holde en tale.

Brudeparet får med sen en bryllupspakke til en verdi av rundt 150.000 kroner fra senteret, hvor det blant er gratis bil fra Subaru i et halvt år, bryllupsreise til Thailand i tillegg til mange store gaver fra butikkene på senteret.

I vinduet over kan du se hele bryllupssermonien fra Husnes storsenter. 

Foto: Lene Merkesvik