Skjermbilde 2018-06-19 kl. 18.50.09

– Håper den blir en suksess på sikt

Joakim Lund følger opp fjorårets musikkvideo med nylanseringen «Waiting». Denne gangen minner han oss på hvor vakkert det er på Christine Elisabeths gravlund når det japanske kirsebærtreet blomstrer.

HAUGESUND: Anslaget tar deg langt bort fra Haugesund, til du innser at du er på kjent grunn. Som i fjor, da kunstneren tok oss med inn i rådhuset, bygget mange kjenner godt fra utsiden, men som de fleste ikke har vært inne i. Fjorårets video, «Love Falls Softly» ble en suksess.

– Den er nå blitt valgt ut og vist ved 27 ulike filmfestivaler verden over, og har vunnet priser i Hollywood og Moskva blant annet. Så håper jo selvsagt at «Waiting» får en slik suksess på sikt også, sier Lund til hnytt.

Kjærlighet i maktens korridorer 

I videovinduet over kan du se musikkvideoen.