KONTRAKTSIGNERING: Fra venstre Helge Boye, underleverandør spesialist- ISO fra Aibel og daglig leder John-Steinar Pedersen, Multi Vedlikehold Drift AS.
KONTRAKTSIGNERING: Fra venstre Helge Boye, underleverandør spesialist- ISO fra Aibel og daglig leder John-Steinar Pedersen, Multi Vedlikehold Drift AS.

Lokal bedrift fikk Aibel-kontrakt på over 200 millioner kroner

Tysvær-bedriften Multi Vedlikehold Drift AS ble onsdag tildelt en kontrakt med verdi på over 200 millioner kroner for vedlikeholdsarbeid på Njord Bravo. Dette skal være en av de største avtalene noensinne som er gitt til et lokalt firma.

TYSVÆR: Aibel har tildelt ISO-arbeidene (Isolasjon-, stillas og overflate) på Njord Bravo til Multi Vedlikehold Drift AS I Aksdal.

– Multi Vedlikehold Drift AS har over tid vist at de kan levere både på pris, kvalitet og tid. I hard konkurranse ble dette vår foretrukne leverandør på dette oppdraget, sier Ole Sandvik, VP Yard i Aibel i en pressemelding.

Multi Vedlikehold Drift AS hatt leveranser til Aibel i dokken i et par år, hadde samme ISO-arbeidene for oss på landstrømjobben til Johan Sverdrup på Kårstø og sist, TK Atlanta, på verftet i Haugesund.

– Det gleder oss at lokale leverandører kan være med og tilby tjenester også på store oppdrag, sier Sandvik.

– Vi har jobbet målrettet mot Aibel for å få lov å være med på større prosjekter og det er med stolthet vi signerer denne avtalen. Vi har gjort denne typen oppdrag mange ganger, så vi vet godt hva som venter oss, sier daglig leder i Multi Vedlikehold Drift AS, John-Steinar Pedersen, som forteller om mange hundre personer i rotasjon gjennom prosjektet, der HMS og vel utført arbeid har fokus.

Oppdraget starter i begynnelsen av juli og har en varighet på 14-15 måneder.