Foto: Holten Media
Foto: Holten Media

Holten satser på nok en topplassering

MOTORSPORT: Vikedalkjører Daniel Holten gikk helt til topps under EM-runden på Lånke. Nå håper han at formen holder og går for en nye topplassering under NM-runden på Grenland Motorsportsenter til helga.

– Målet i første omgang er å holde på den gode formen vi har inne nå. Jeg synes bilen fungerer godt og det fine er at det også viser igjen på resultatlistene, sier Daniel Holten i en pressemelding.

Han ligger foreløpig på en delt 2. plass i NM-sammendraget etter en runde.

– Selv om jeg ikke var heldig i A-finalen i NM-åpningen, og måtte nøye meg med en femte plass, kjørte jeg likevel så bra i innledende omganger at jeg samlet poeng nok til at jeg har andreplassen. Det er eg fornøyd med. Nå må vi unngå uhell og kjøre litt smart for å få med oss mest mulig poeng også denne gangen.

Slik ser NM-stillingen ut etter første runde:

1. Fredrik Magnussen, NMK Hønefoss, 33
2. Daniel Holten, NMK Vikedal, 29
3. Sivert Svartdal, NMK Konsmo, 29
4. Jan Emil Wilsberg, NMK Kongsvinger, 25 
5. Kenneth Johansen, NMK Vikedal, 24
6. Morten Nordbø, KNA Aust-Agder, 23