På gruppebildet fra venstre: Fylkesleder Alexander Rugert-Raustein, Nini Hæggernes, styrleder og bystyrerepresentant for MDG Haugesund, Miljøprisvinner Bent Jakob Bentsen og Bjørn Erik Davidsen med datter, bystyrerepresentant og gruppeleder for MDG Haugesund.
 Foto Nini Hæggernes
På gruppebildet fra venstre: Fylkesleder Alexander Rugert-Raustein, Nini Hæggernes, styrleder og bystyrerepresentant for MDG Haugesund, Miljøprisvinner Bent Jakob Bentsen og Bjørn Erik Davidsen med datter, bystyrerepresentant og gruppeleder for MDG Haugesund. Foto Nini Hæggernes

Fikk årets miljøpris

MILJØ: Årets Miljøpris går til Bent Jakob Bentsen fikk lørdag årets miljøpris. Berntsen får prisen for sitt engasjement med å holde naturen ren på Vibransøy gjennom flere år, ved å rydde avfall og plast på avveie og sørge for at dette blir kastet forsvarlig. Berntsens egeninnsats er imponerende og til inspirasjon for mange.

– Der andre tar en tur i fjellet eller Djupadalen for å gå tur, tar Bentsen jevnlig turen til Vibransøy, hvor han kombinerer turer rundt øyen med å rydde plast. Styret i Miljøpartiet De Grønne mener han fortjener årets pris, fordi han på eget initiativ, helt uten Strandryddedager, og lenge for det ble populært å rydde plast, har sørget for at mye avfall på avveie har blitt ryddet fra naturen, skriver Nini Hæggernes fra MDG i en pressemelding.

Miljøprisen skal være en liten klapp på skulderen, som en stor takk for innsatsen. Prisen deles ut årlig.