Foto: TV2
Foto: TV2

Norske Talenter-vinnar Tuva Lutro til Etnemarknaden 

12 år gamle Tuva Lutro gikk helt til topps i Norske Talenter. I august kommet er hun et av trekkplastrene på Etnemarknaden.

ETNE: Marknad åpner fredag kveld klokken 18 med en konsert med den unge og talentfulle oddajenta.

– Vi er veldig glade for at Tuva vil holde konsert hos oss. Hun har en fantastisk stemme, og det var helt magisk at hun gikk av med seieren i Norske Talenter, sier marknadsleder Kurt Helgesen i en pressemelding.

Foruten om en konsert med Lutro blir mener Helgesen at åres marknad blir full av spennende programposter. PÅ åpningsdagen vil publikum kunne få med seg kunnskapsshowet Superheroes med Roe Lauvås jr. Lauvås er mannen bak skuespillet Vilde Vite og halemysteriet som han skrev som et sommershow på kunnskapssenteret VilVite i Bergen. Stykket ble også satt opp på Den Nationale Scene i 2016.

Etnemarknaden startet i 1981 og det er det  37. året marknaden arrangeres. Den er den største i sitt slag på Vestlandet og trekker til seg flere tusen besøkende. Lørdag kveld er det dans på Skakkesenteret, mens det søndag er duket for nok en konsert. Denne gangen med Espen Fernado.