Skjermbilde 2018-06-15 kl. 10.28.12

Nå er Fjørsilkebris lagt ut for salg

– Vi håper at huset får leve videre, sier Sandra Kvammen Aksland og Øyvind Aksland, som nå har lagt eiendommen ut for salg.

TYSVÆR: Etter 10 års drift er Fjørsilkebris til salgs. Driftsselskapet er også tilgjengelig for salg, om noen i tillegg vil overta konseptet.

– Dette utgjør en spennende mulighet til å overta et unikt og veldrevet konsept, som har opparbeidet seg en solid og trofast kundemasse gjennom 10 år, sier Reidar Vik i Eiendomsmegler Vest.

FjørSilkeBris fikk hedersbemerkningen «Årets Tysværbedrift» ved inngangen til 2011.

– Det kan jo være muligheter for andre typer virksomheter også her, eventuelt etter en bruksendring. Det er en idyllisk plass jeg tror både bedrifter eller det offentlige kan fatte interesse for, sier Vik. 

Håper noen vil ta det videre

Dagens eiere håper noen kan komme inn med ny giv og ta det videre, om ikke helt i samme konseptet.

– Ja, vi håper at huset får leve. Vi er takknemlige for alt vi har fått oppleve i de ti årene vi har drevet, det har vært fantastisk masse gode opplevelser med kjekke gjester i hus. Men nå er det tid for å gå videre. 

Etter ti år med lange arbeidsdager og få frihelger, er hun på jobbjakt og åpen for nye muligheter. Men det som er sikkert er at yogaklassene hun har drevet på Fjørsilkebris fortsetter.

– Ja, de starter jeg opp igjen til høsten, sier Kvammen Aksland, som har vært på jakt etter passende lokaler i Haugesund.