Gunnar Amundsen

– Det var som å vinne en fotballkamp

Gunnar Amundsen ble torsdag kveld valgt til Haugesund Høyres ordførerkandidat da han fikk én stemme mer enn sin motkandidat Harald Larssen Lønning. Den tidligere Vard- og Brann-spilleren innrømmer at han har stort konkurranseinstinkt og at det slettes ikke var likegyldig hva resultatet ble på Helsehuset i går kveld.

HAUGESUND: Da vi skulle møte Gunnar Amundsen for første gang etter at han ble valgt til Hagesund Høyres ordførerkandidat valgte vi å gjøre det hjemme hos den pensjonerte melkebilsjåføren Lars Falkeid i Ørpetveitvegen. Selv om Amundsen aldri hadde truffet den joviale 71-åringen og datteren Tove, gikk det ikke lang tid før de fant tonen.

– Jeg merket med én gang at han var en folkelig fyr, ler Lars Falkeid på sin karakteristiske måte.

I videovinduet over får du se litt av vår fredagssending der vi selvsagt snakker om gårsdagens dramatiske valg i Haugesund Høyre. I tillegg får du se deler av reportasjen vi laget da Lars Falkeid hadde sin aller siste dag som melkebilsjåfør.