Skjermbilde 2018-06-14 kl. 23.12.56

Sjanseløse Vea tapte igjen

4. DIVISJON: Vea var nok en gang sjanseløse da de møtte en av divisjonskollegaene sine

Denne gangen var et Skjold som var overlegne i den direktesendte fotballkampen. Tor Martin Hegrenes sitt mannskap ga seg ikke før det sto 7-1 i målprotokollen.

Begge lagene har hatt en tøff åpning på sesongen, men Skjold fikk en etterlengtet seier borte mot Hana. For Vea sin del har møtet med 4. divisjon blitt ne brutal affære og laget står med null og 11-54 i målsforskjell.

Og heller ikke mot Skjold i Grinde skulle det lykkes for David Rasmussen og hans mannskap. Etter fem minutter satte hjemmelagets Mats Steinsland ballen i mål. Bortelagets Leif Johan Johannessen sørget for utligningen fem minutter senere. Det hjelp imidlertid så lite. Aleksander Gundersen og Berge Ohm satte inn to mål før pause og Skjold gikk til ledelse med 3-1.

Etter pause ble det enda travlere foran Vea-målet. Hjemmelaget presset på og Aleksander Gundersen satte ytterligere tre baller i mål. Tor Andre Eskevik skåret det siste målet like før slutt og hjemmelaget vant med solide 7-1.