F.v: Svein Erik Pedersen, John Emil Hauge og daglig leder i Level Offshore, Karl Magnus Minge.
F.v: Svein Erik Pedersen, John Emil Hauge og daglig leder i Level Offshore, Karl Magnus Minge.

Level Offshore skal ansette 30 personer

Økt aktivitet fører til at virksomheten i Level Offshore har fått luft under vingene.

OFFSHORE: Siden oppstarten i vår har aktivitetsnivået bare økt. Nå skal de ansette opptil 30 personer i faste stillinger, og utvide med en avdeling i Aberdeen. Selskapet har allerede mellom 30 og 40 offshorearbeidere ute på oppdrag, de fleste på sesongkontrakter.

– Det har vært travelt. Vi har satt en ny organisasjon og etablert gode rutiner for samarbeidet med DeepOcean, samtidig som vi har løst oppdrag fortløpende. Når det er sagt, har vi mye rutine på dette området og har kommet veldig godt i gang, utdyper John Emil Hauge fra Level Offshore i en pressemelding.

 Level Offshore er et samarbeidsprosjekt mellom DeepOcean og Level Personal, med mål om å leie ut høyt kvalifisert personell til offshore- og shippingbransjen.

I begynnelsen av 2018 ble Karl Magnus Minge hentet inn som daglig leder, og 1. mai startet Svein Erik Pedersen og John Emil Hauge, som begge har lang erfaring fra dette markedet. Det siste tilskuddet er Michele Demay, som skal styre Aberdeen-kontoret. Kontoret skal være operativt fra 1. juli.

– Demay har verdifull erfaring og svært god oversikt over UK-markedet. Dette er en internasjonal bransje, og når det gjelder enkelte stillinger er det begrenset tilgang på norsk personell. Derfor må vi ut og hente spesialister i andre deler av verden, sier daglig leder Karl Magnus Minge i pressemeldingen.