Skjermbilde 2018-06-06 kl. 18.09.31

Hva er viktig for deg?

”Hva er viktig for deg?” er spørsmålet som blir stilt i dag. Tysvær kommune arrangerte i dag en drop in dag på biblioteket med mange ulike tema knyttet opp mot ”hva er viktig for deg” tematikken.

TYSVÆR: –”Hva er viktig for deg-dagen” blir i dag arrangert i 130 norske kommuner. For oss i Tysvær er dette et veldig viktig tema fordi vi er opptatt av hva det er som sikrer det gode liv for alle, sier ordfører Sigmund Lier.

–Det er ganske viktig å ha fokus på dette i kommunen. Selv om vi er gode på mange områder, har vi forbedringspotensialer. Alle ansatte i kommunen, i helse og omsorgstjenesten, er oppfordret til å gå med buttons og spør den enkelte de treffer om spørsmålet og skrive ned svaret, sier Ann Kristin Dahle, folkehelsekoordinator.

Fokuset skal flyttes fra hva som er galt, til hva som er viktig i livet akkurat nå.

–Vi har fantastiske koordineringsgrupper som jobber med dette hver dag for å sikre å fange opp de små tingene som ikke er små, men veldig store for den personen det gjelder, men som lett lar seg gjennomføre. Det er vårt fokus i Tysvær. Det skal være godt å leve, mye å oppleve og kjekt å jobbe. Denne dagen er et eksempel på det, sier Lier.

Se video.