Tommy Lilleskog Langaker (t.v) sammen med Espen Mathisen. Foto: Privat
Tommy Lilleskog Langaker (t.v) sammen med Espen Mathisen. Foto: Privat

Slo ut regjerende verdensmester på vei til finalen

KAMPSPORT: Tommy Lilleskog Langaker fra Haugesund tok en imponerende 2.plass under årets verdensmesterkap i Brasiliansk Jiu Jitsu i Long Beach i Los Angles. På sin ferd til finalen slo han ut den regjerende verdensmesteren. Jiu Jitsu-utøveren konkurrerte i svart belte og var før mesterskapet ranget som nummer 75. 24 år gamle Langaker tapte finalen mot Isaque Bahinense Braz fra Brasil.

– Jeg må jo si jeg er skuffet. Jeg har jo trent for gull, men måtte se meg fornøyd med sølv denne gangen, men nå skal det bli godt med en liten ferie etter en lang sesong med gode resultater, skriver Langaker til Hnytt.

En annen som gjorde det sterk er Espen Mathisen. 22-åringen fra Haugesund havnet til slutt på en bronseplass etter at han beseiret Vitor Henriques Silva Oliviera. Også Mathisen konkurrerer i svartbelte-kategorien, men do gi en annen vektklasse enn Langaker.