ryanair-aircraft-4_1127x1067_acf_cropped

Ryanair angrer på bagasjeregler

REISE: Det irske lavprisselskapet innførte for flere år siden regelen som gjør at passasjerer kan sende trillebager gratis i flyets lasterom. I følge nettstedet flysmart24.com ble dette gjort for å redusere antall trillebager inne i kabinen.

Resultatet av tilbudet er det ved enkelte avganger er så mange små trillekoffertre som skal plasser inn i lasterommet at flyet blir forsinket. Nå kan ordningen bli fjernet av selskapet.

– På noen dager, spesielt i forbindelse med høytider og i weekender, har enkelte fly hatt 100-120 bager som vi har måttet ta med gratis. Hvis dette fortsetter må vi kanskje gjøre om på reglene, sier Ryanair-sjef Michael O´Leary den engelske avisa The Guardian, i følge nettstedet flysmart24.com

Endres dette kan det få konsekvenser for flyavgangene til Spania fra Haugesund Lufthavn, Karmøy.