Viking-Princess-1.jpg-article_image

Nye styremedlemmer i Eidesvik Offshore

Lauritz Eidesvik og Kristine Skeie går inn i styret.

NÆRINGSLIV: Generalforsamlingen i Eidesvik Offshore ASA utvider nå styret med to nye styremedlemmer, opplyser selskapet i en pressemelding. De nye medlemmene er Lauritz Eidesvik og Kristine Skeie.

Lauritz Eidesvik er medeier og styreleder i Bømmelfjord AS, og indirekte medeier i Eidesvik Invest AS. Bømlingen har nautisk utdannelse og var styrmann i Eidesvik AS før han i 2005-2008 tok tre års studium i økonomi og administrasjon ved Høgskolen Stord Haugesund. Eidesvik har hatt forskjellige stillinger i Eidesvik AS innenfor operasjon, teknisk, HMS, strategi og senest som befraktningssjef hvor han slutter i juni 2018 for å begynne i familieselskapet Bømmelfjord AS

Kristine Skeie fra Kopervik er daglig leder og medeier i HK Shipping Group AS som eier helt eller delvis 22 bulkbåter. Hun har mange års erfaring fra shipping som eier og leder i Kopervik Ship Management gruppen. Hun har fra 2012 vært styreleder i Karmsund Havnevesen. Skeie er utdannet ved Norges Varehandelshøgskole (nå en del av BI) og har i tillegg videreutdannelse innenfor styrearbeid, organisasjon og ledelse og skatterett.