Surveyor Interceptor_Reach Subsea
Surveyor Interceptor_Reach Subsea

Positiv utvikling for Reach Subsea

Årets første tre måneder ga rekordomsetning for Reach Subsea i Haugesund.

SUBSEA: Kavartalsrapporten til subsea-selskapet viser at 1.kvartal ga en tredobling av omsetningen, fra 38 millioner i fjor, til 114 millioner kroner i år.

Resultatet før skatt og avskrivninger endte på 13 millioner kroner. Det er opp 11 millioner kroner sammenlignet med samme periode i fjor.

Subsea-selskapet fra Haugesund fikk imidlertid et negative 19 millioner kroner i kvartalsresultat. Likevel ser selskapet positivt på fortsettelsen. Noe av grunnen forklares med at Equinor nylig fornyet og utvidet MMT sin rammeavtale. I tillegg har selskapet inngått en vedlikeholdsavtale (IMR) på fem år med den norske oljegiganten.

– Det er et veldig bra kvalitetsstempel. Nåløyet er veldig trangt. Vi har rykket opp til Champions League med denne kontrakten, sier administrerende direktør Jostein Alendal til Finansavisen.

Selskapet opererer i dag åtte skip og har 80 ansatte. I kvartalsrapporten skriver selskapet at de tror ratene i Nordsjøen vil stige forsiktig utover.

– Det er fremdeles en for etterspørsel og anbudsaktiviteten er høy. Fremdeles er kontraktene korte, men det er tegn på flere langtidkontrakter, skriver selskapet i kvartalsrapporten.

Hele kvartalsrapporten kan du lese her