FOLK GIKK BANANAS I HAUGESUND: Responsen var enorm da Rusta åpnet dørene på Raglamyr for en måned siden. Blir det like elleville tilstander under morgendagens premiere på Stord?
FOLK GIKK BANANAS I HAUGESUND: Responsen var enorm da Rusta åpnet dørene på Raglamyr for en måned siden. Blir det like elleville tilstander under morgendagens premiere på Stord?

Nå kommer Rusta til Stord

Imorgen åpner den svenske lavpriskjedene dørene på Heiane.

STORD: Den nye varehuset vil være på 2100 kvadratmeter, og åpner onsdag i et nybygd lokale bak Bohus på Heiane.

– Vi er svært entusiastiske. Varehuset på Stord ligger veldig gunstig til på Heiane, sammen med flere sterke handelsaktører med konsept som utfyller oss godt. Det blir utrolig spennende, sier varehussjef på Rusta Stord, Sissel Sandstad, til Stord 24.

Over 380 søkte jobb

Den nye butikken blir arbeidsplass for 15 stordabuer. Lavpriskjeden har tidligere meldt om enorm konkurranse om arbeidsplassene der hele 380 personer søkte jobb på Rusta Stord. Det er bare en måned siden varehuset åpnet dørene på Raglamyr i Haugesund. Til sammen har de 23 butikker over hele Norge.

– Stord sin status som handelssentrum gjør at vi umiddelbart får et stort opptaksområde av kommende kundar i Hordaland. Dessutan har Stord en god folkevekst. Samlet gjorde dette at Stord blei et naturlig valg når vi nå fortsetter å vokse i Norge, seier Peter Jansen, etableringssjef for Rusta, til lokalavisen.