fkh4

– Under 100 sitteplasser igjen

Nærmer seg fullsatt stadion mot Rosenborg.

FOTBALL: Når FK Haugesund tar i mot Rosenborg 2. pinsedag kan det være foran fullsatt stadion. Søndag kveld var det solgt over 5500 billetter til kampen.

– And still counting, skriver daglig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal, på Twitter.

Etter at den søndre tribunen forsvant foran årets sesong ble kapasiteten redusert med rundt 1000 personer. Det vil si at den i dag ligger på i overkant av 7000 tilskuere. Opedal tror stadion vil være nær fullsatt mot Rosenborg.

– Jeg tror på et sted mellom 6500 og 7000 tilskuere mot Rosenborg. For klubben er dette svært viktig både inntektsmessig og for spillerne. Det skal bli veldig kjekt med fullsatt stadion igjen, sier Opedal.

Hittil i sesongen har klubben hatt en relativt sterk tilskuernedgang med tall godt ned på 3000-tallet. Sist hjemmekamp mot Kristiansund var imidlertid tilskuertallet for første gang i år over 4000. Mandagens kamp mot Rosenborg blir trolig den best besøkte fotballkampen til FKH på flere år. Og de som vil sitte under kampen, bør være snar.

– Det er svært få sitteplasser igjen, maks 100 vil jeg tro.