IMG_4924

Travle tider på campingplassen

På Haraldshaugen camping var det trangt om plassen i i godværet.

CAMPING: Sol og sommertemperaturer kombinert med langfri fører til stor utfart flere steder. På Haraldshaugen camping i Haugesund hadde de nok med å ta unna alle campingturistene som kom.

– Det har vært veldig travelt, men gøy. Vi har fullt av turister på campingplassen og alle gjestene er i godt humør. Vi har plass til rundt 70 enheter, sier Adrian Thomson mens han tar seg tre minutters pause mellom alle oppgavene. Ved innsjekkingen står flere biler i kø for å slippe inn.

Sammen med partneren Jon Arne Waage tok de to over Haraldshaugen camping påsken for to år siden. Etter mye oppussing har campingturistene virkelig fått øynene opp for den lille campingplassen, der den ligger inneklemt mellom bolighus og åpent hav. Nærmeste nabo er Korshaugen og Haraldstøtta.

– Vi gjør det vi kan for å lage det trivelig slik at turistene kan bruke dette som en base til å utforske Haugesund og området rundt, sier Thomson.

Noen som har gjort nettopp det er ekteparet Erlend og Anne Fremstad. De tok turen fra Bergen allerede på nasjonaldagen 17. mai. Siden har de ligget og slappet av på campingplassen.

– Vi hørte om plassen fra venner og fikk den anbefalt. Det er veldig koselig her. Nå bruker vi helga til å nyte været og slappe av, sier Anne.