IMG_4894

Skålte for Meghan og Harry

HAUGESUND: Både bobler og gaver var på plass da Julie Steiro inviterte venninner og kjente til bryllupsfest i Haugesund. Anledningen var prins Harry og Meghan Markle sitt storslåtte bryllup i Windsor utenfor London.

– Jeg synes kjolen er veldig fin. Enkel og klassisk, sier vertinne Julie Steiro like etter at bruden Meghan Markle har tatt sine første steg opp trappen til St. Georges Chapel.

For mens flere titalls tusen står langs gatene i Windsor for å feire brudeparet, sitter de 15 venninne godt plassert i festlokalet midt i Haugesund sentrum. Alle som en er de invitert til bryllupsfest, med alt det som måtte følge med. For Steiro er selskapet blitt en fast tradisjon.

– Da prinsesse Madelein giftet seg var vi ti damer med kjoler. Jeg gjorde også dette da prins Carl Filip av Sverige giftet seg med Sofia. Derfor er det også helt på sin plass at vi gjør dette nå. Folk synes dette er stas og ønsker å være med, sier Steiro

Og som seg hør og bør i et bryllupsselskap er god mat, god drikke, kaker og gaver på plass.

– Det er nok noe spesielt, men for oss som kjøper Se og Hør to ganger i uka er det bare helt fantastisk, sier Steiro.